ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ξεκίνησαν οι κρίσεις - Επισημοποιήθηκε η παραμονή και των τριών αρχηγών

Οριστικοποιήθηκαν και επίσημα πλέον οι πληροφορίες του bloko.gr περί της πολιτικής απόφασης για αμετάβλητη κατάσταση στην κορυφή των ηγεσιών και των τριών Σωμάτων Ασφαλείας.Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ανακοινώθηκε επίσημα στους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού ότι συνεχιζουν να ηγούνται των υπηρεσιών τους. Θυμίζουμε, ότι το βράδυ της Δευτέρας κι αφού νωρίτερα εσφαλμένα είχαμε γράψει περί της σύγκλισης ΚΥΣΕΑ, σημειώνανε τα εξής: " κατά τους κανονισμούς επειδή οι αρχηγοί διανύουν θητεία, δεν χρειάζεται η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για την παραμονή τους, παρεκτός εάν αυτή έχει λήξει".

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που οι πληροφορίς του bloko.gr σημειώνουν ότι συνέβη, ήταν η απόφαση του Μαξίμου, μετά απο συνεννόηση με τον κ. Καμμένο, αναφορικά με την παραμονή ή όχι των αρχηγών, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν οι διαδικασίες των κρίσεων στους βαθμούς.

Και οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως δια αυτής της διαδικασίας ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη και αυτής της κυβέρνησης στα πρόσωπα και των τριών αρχηγών.

Επίσης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται αυτήν την ώρα με δύο αντιστρατήγους του Στρατού, προκειμένου ξεκινήσουν τις κρίσεις από τους αντιστράτηγους της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου