ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. κατεβαίνει στη Νοτιοανατολική Αττική.

Οι συνάδελφοι μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός από τα  υπηρεσιακά τους καθήκοντα μπορούν να εκτελέσουν με την ίδια ευχέρεια και επιτυχία πολλές δραστηριότητες που δεν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά μας αλλά αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό πρόσωπο της Υπηρεσίας μας.


Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι η σύσταση και λειτουργία θεατρικής ομάδας αποτελούμενη από συναδέλφους μας. Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, για το έτος 2014, παρουσιάζει το έργο «Δον Καμίλλο», μια κλασική κωμωδία του κ.Σωτήρη Παντατζή σε σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Κατράνη.

Η παράσταση με πρωτοβουλία του Δημου Σαρωνικού και του προέδρου Κουβαρά και μέλους της ΑΝ.Α.Σ.Α., Κίτσου Ιωάννη, θα φιλοξενηθεί στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά, το Σάββατο 15/11/2014 και ώρα 19:30΄ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. επικροτούμε τη συνεργασία της θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. με τον Δήμο Σαρωνικού και με τον καλό συνάδελφο και  Πρόεδρο της Κοινότητας Κουβαρά και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν με αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου