ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αποτελούμενη από έναν Έλληνα και έναν υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 25 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών. 


Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν αρχικά σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας και στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε ηρωίνη βάρους 101 γραμμαρίων, ενώ εντός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 25χρονο βρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας. 

Από την εξέλιξη της επιχείρησης και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου στους Χωροεπισκόπους καθώς και σε υπαίθριους χώρους αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 1.040 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 30,6 γραμμαρίων. 

Επίσης, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ. 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τη συγκεκριμένη σπείρα που δρούσε στην περιοχή, τονώνοντας παράλληλα το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία και κάνοντας όλους τους συναδέλφους μας περήφανους για την επιτυχία τους.
Πηγη : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου