ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ένα κύπελλο αφιερωμένο στους αδικοχαμένους συναδέλφους μαςΣτο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων το Τμήμα Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, διοργάνωσε το τουρνουά που αφιερώθηκε στην μνήμη του αδικοχαμένου Τρικαλινού Ειδικού Φρουρού Γιώργου Σκυλογιάννη με την συμπλήρωση 5 χρόνων από την δολοφονία του και για τον λόγο αυτό τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν τον τελικό του τουρνουά.


Η προσπάθεια των Αστυνομικών, στέφθηκε με επιτυχία, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών καθαριότητας καθώς και ειδών υγείας και υγιεινής.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 6 ομάδες και συγκεκριμένα από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων να καταλαμβάνει την 3η θέση με …κόουτς τον Αστυνόμο Β΄ Στέφανο Αναγνώστου που στερήθηκε της απουσίας του …ΝΒΑer της ομάδας Sotι Dim, ενώ την …κούπα σήκωσαν οι Αστυνομικοί της Λάρισας.

Το τουρνουά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο  Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπαιδινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Αθανάσιος Γραβάνης.

Το κύπελλο που κατέκτησε ο Ναυπάκτιος Δημήτρης Καζανάς που συμμετείχε με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αφιέρωσε στους δύο συναδέλφους του που έχασαν πριν πέντε χρόνια την ζωή τους.

Διαβάστε το συγκινητικό post.

Το κύπελλο είναι αφιερωμένο στους δύο συναδέλφους μας της ΔΙ.ΑΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ που πριν 5 χρόνια έχασαν τη ζωή τους σε δολοφονική ενέδρα στην περιοχή του Ρέντη. ..και τότε εκεί ειμασταν μέχρι την σύλληψη των δραστών και τώρα εδώ είμαστε χωρίς να ξεχνάμε…Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου