ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Συνάντηση με τον Διευθυντή Δ.Ε.Α.Δ Ταξίαρχο κ. ΚΟΚΚΙΝΗ για το ζήτημα της μη καταβολής της αποζημίωσης για τα τροφεία των αστυνομικών σκύλων - Προσωρινή λύση δόθηκε μετά από χορηγία του εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ Αθανασίου

Σήμερα 18/03/2016 και πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ/νσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Ταξίαρχο κ. ΚΟΚΚΙΝΗ Νικόλαο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα της ανωτέρω Δ/νσης στο Μαρκόπουλο Αττικής και συμμετείχαν σε αυτή ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος,


ο Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ ΠΑΝΔΗΣ Στέφανος, το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντώνιος καθώς και το μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος. 

Η ανωτέρω συνάντηση διενεργήθηκε σε αγαστό κλίμα, συνεργασίας και κατανόησης παρουσία και του Α/Δ ΒΛΑΧΑΚΗ (Διοικητή Υπ. Εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών αστυνομικών σκύλων) και του Α/Α ΣΑΡΛΑΜΗ Παναγιώτη (Τμηματάρχη Τμήματος συνοδών σκύλων) και εκτέθηκαν στον Διευθυντή της Δ/νσης Ταξίαρχο κ. ΚΟΚΚΙΝΗ, τα ζητήματα που έχουν προκύψει για το προσωπικό στο οποίο προΐσταται, με κυρίαρχο αυτό της μη καταβολής αποζημίωσης μέχρι και σήμερα των τροφείων των σκύλων της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα το κόστος της συντήρησης και φροντίδας των αστυνομικών σκύλων να επιβαρύνει τους συνοδούς συναδέλφους μας. 

Ο κ. Ταξίαρχος μας ενημέρωσε ότι όπως τον πληροφόρησαν οι ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, το όλο ζήτημα τείνει προς την ολοκλήρωση του και είναι θέμα ημερών η σχετική διευθέτηση του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όμως διαπιστώσαμε ,ότι η καθυστέρηση καταβολής της σχετικής αποζημίωσης θα δημιουργούσε άμεσο ζήτημα, αφού οι τροφές για τους εκπαιδευομένους αστυνομικούς σκύλους είχαν εξαντληθεί και δεν υπήρχε σχετικό κονδύλι για την εκ νέου αγορά τους. 

Εξαιτίας της παραπάνω καταστάσεως και προκειμένου αποφευχθούν Υπηρεσιακές δυσλειτουργίες απευθυνθήκαμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να δοθεί προσωρινή λύση και το οικονομικό κόστος της αγοράς τροφών να καλυφτεί από τον εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και επαναλαμβανόμενη ανταπόκριση του.

Ευελπιστούμε ότι η οριστική λύση του προαναφερθέντος ζητήματος θα λάβει σάρκα και οστά σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μας διαβεβαίωσαν προκειμένου απαλλαχτούν, οι συνάδελφοι μας, συνοδοί αστυνομικών σκύλων από το πρόσθετο οικονομικό βάρος που έχουν επωμιστεί σ αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου