ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

"Με χθεσινή απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επελέγη ως νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.

Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο το βαθμό του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος. Απένειμε επίσης στον κ. Αδαμάντιο Σταματάκη τον τίτλο του επίτιμου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στον απερχόμενο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Στρατηγό ε.α. Ν. Παπαγιαννόπουλο, καθώς και στον απερχόμενο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Α. Σταματάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στην Ελληνική Δημοκρατία σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, όπως και για το εξαίρετο ήθος τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο κ. Δένδιας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δ. Τσακνάκη στην υψηλή θέση ευθύνης που αναλαμβάνει στο Σώμα και στην εφαρμογή του νέου οργανογράμματος για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου