ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Οι πρώτες δηλώσεις του Υπουργού κ.Δένδια για τη Δημοτική Αστυνομία

       
   Στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση του ο Υπουργός  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας παίρνει θέση , για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών, την ενσωμάτωση τους στην αστυνομία και πως θ' αξιοποιηθούν. Αν μας ρωτάτε γιατί δεν αναφέρουμε πού έκανε αυτή τη δήλωση, δεν είναι δική μας παράλειψη, αλλά του γραφείου Τύπου του υπουργείου που δεν προσδιορίζει οτιδήποτε σχετικό.
     "Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια σχετικά με την αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών από την Ελληνική Αστυνομία.
    Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας.
       Στόχος μας είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες.
      Ήδη, με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών και η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Ας στηρίξουμε όλοι, κόμματα, αιρετοί άρχοντες της Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι και συνδικαλιστικοί φορείς, τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Για εμάς κανείς δεν περισσεύει απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη. "

Πηγή : http://bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου