ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Για ένα καλύτερο αύριο...του Δημητρίου ΣΦΟΝΔΥΛΗ

Στη γενικευμένη πολυεπίπεδη κρίση  που βιώνουμε, η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμικός  εγγυητής του δημοκρατικού πολιτεύματος, ταγμένη στο δρόμο του καθήκοντος δίνει νυχθημερόν μία αδυσώπητη μάχη κατά της κάθε λογής ανομίας,  κάτω από δυσμενείς συνθήκες προκειμένου  εξασφαλίσει, στο βαθειά δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό το  μείζον αγαθό της ασφάλειας. 

Όλοι οι συνάδελφοι ανεξαιρέτως όμως, έχουμε τεράστια απογοήτευση και θυμό μέσα μας για όσα συμβαίνουν τα τελευταία (μνημονιακά) χρόνια και όχι μόνο.
Ο κλάδος μας έχει θιγεί σε υπερθετικό βαθμό από όλες τις απόψεις…
Ήρθε ο καιρός που έχουμε χρέος όλοι μας να αντιληφθούμε πως το τέλος σε αυτή τη κατάσταση μπορούμε να το δώσουμε μόνο εμείς οι ίδιοι ενωμένοι σε μία γροθιά…
 Ο τρόπος δεν είναι άλλος από την ενεργό συμμετοχή μας στα κοινά του συνδικαλιστικού μας φορέα και κατ’ επέκταση η ίδια η ψήφος μας. 
Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν φίλοι, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς των συναδέλφων αστυνομικών κατέρχομαι ως υποψήφιος  στο συνδικαλιστικό στίβο στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής με την ΑΝ.Α.Σ.Α. και ζητώ  να εκφράσετε μεταξύ άλλων άξιων και ικανών συνυποψήφιων μου, δεδομένης της πολυσταυρίας, την προτίμησή σας στο δικό μου πρόσωπο. 
Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι και συναδέλφισσες σας καλώ σε μαζική προσέλευση στην κάλπη την 4 και 5 Απριλίου για την ανάδειξη αντιπροσώπων με την ψήφο σας, που αποτελεί το μοναδικό ισοϋψές και ισοδύναμο δικαίωμα με εκείνο του πρώτου πολίτη της χώρας. 
Η μαζική μας προσέλευση στην Δ.Α.Ν/Α.Α.(ΓΛΥΦΑΔΑ) και στην Δ/ΝΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Αθηνών, που θα αποτελέσουν τα εκλογικά κέντρα της ΕΝΩΣΗΣ μας, είναι σίγουρο ότι θα δώσει απάντηση στον ωχαδερφισμό.
Επίσης σας καλώ και την επόμενη ημέρα σε διαρκή εγρήγορση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας και διεκδίκηση με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο των δίκαιων αιτημάτων μας με στόχο το φρένο στην παραπέρα απεμπόληση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας που με τόσο κόπο και αγώνες αποκτήσαμε.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
     ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου