ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Ταξίαρχο κ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο. Κατάθεση υπομνήματος για ζητήματα υποστελέχωσης Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Αττικής και Αερολιμένα.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22/03/2016 και πρωινές ώρες, συνάντηση με τον αναπληρωτή Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, με σκοπό την ενημέρωση και την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων των συναδέλφων μας που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, οι Αντιπρόσωποι Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, ΧΑΝΗΣ Γεώργιος και ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός και τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος και ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος. 

Στην ανωτέρω εποικοδομητική συνάντηση, η οποία διενεργήθηκε σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας κατατέθηκε υπόμνημα, στο οποίο αναφέρθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη διάθεση επιμέρους δυνάμεων, σε επιπρόσθετες υπηρεσίες, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, με την σωματική και ψυχική καταπόνηση του προσωπικού. 

Επίσης ζητήθηκε η ενίσχυση σε προσωπικό του αερολιμένα Αθηνών καθώς και η απαλλαγή της υπηρεσίας από μέτρα τάξης, λόγω της επικείμενης τουριστικής περιόδου και των αυξημένων μέτρων ασφάλειας.

Ο κ. Ταξίαρχος εκφράζοντας το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του, μας ενημέρωσε ότι θα μελετήσει το σχετικό υπόμνημα και θα εξετάσει το ενδεχόμενο περικοπής - περιστολής δυνάμεων από φυλάξεις και διαθέσεις που δυσχεραίνουν το έργο της Αστυνόμευσης στην περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου