ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/03/2016 συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΔΟΥΚΟ Μιχαήλ.


Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στην έδρα της ανωτέρω Διεύθυνσης συμμετείχαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, οι Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης και ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός και τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος, ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος, ΤΖΙΛΑΚΑΣ Κωνσταντίνος και ΜΑΤΘΑΙΟΣ Αριστοτέλης.


Η ανωτέρω συνάντηση διενεργήθηκε σε αγαστό κλίμα, συνεργασίας και κατανόησης παρουσία και του Α/Δ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αριστείδη και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης στην οποία προΐσταται αλλά και οι νέες υπηρεσιακές υποχρεώσεις που προκύπτουν από την τρέχουσα επικαιρότητα και αφορούν την αστυνόμευση ενώ συζητήθηκε και η αναγκαιότητα ενίσχυσης συγκεκριμένων υπηρεσιών τόσο στην παρούσα χρονική περίοδο αλλά και στην επερχόμενη θερινή – τουριστική περίοδο ενώ δόθηκαν και άμεσα λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας του προσωπικού. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με συναδέλφους και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Α/Α’ ΠΡΑΠΑ Σταύρο και τον Αν. Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Α/Α’ ΤΣΟΥΡΑΚΗ Απόστολο καθώς και με συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας οι οποίοι μας μετέφεραν τους καθημερινούς προβληματισμούς και τις ανάγκες των Υπηρεσιών τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου