ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συνάντηση με τον Δ/ντή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτ/κης Αττικής Α/Δ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ Γεώργιο - Επισκέψεις στα Α.Τ. – Τ.Α. Κορωπίου, Ελληνικού, Ηλιούπολης, Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/03/2016) και πρωινές ώρες συνάντηση με τον Α/Δ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ Γεώργιο, Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής. 



Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Α.Σ.Υ, αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗΣ Γεώργιος και ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος καθώς και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος, ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος και ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η οποία διενεργήθηκε σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας, μεταφέραμε μήνυμα στον Διευθυντή, καθώς και τις διαπιστώσεις μας, που πρόεκυψαν από προηγούμενες επισκέψεις μας στα Τμήματα Ασφάλειας της περιοχής, που προΐσταται και οι οποίες διαπιστώσεις ως κοινή συνιστάμενη έχουν, την υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, με την παράλληλη ολοένα και αυξανόμενη μεταφορά από πλευράς πολιτείας πάρεργων, που μας εμποδίζουν να αφοσιωθούμε απόλυτα, στο αντικείμενο για το όποιο έχουμε προληφθεί και εκπαιδευτεί, που είναι η πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. 

Επιπλέον αιτηθήκαμε η επικρατούσα κατάσταση, που αφορά την υποστελέχωση των Υπηρεσιών μας, να μεταφερθεί από πλευράς Διεύθυνσης και στις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, γεγονός το όποιο θα πράξουμε και εμείς από την δική μας πλευρά στο προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου επιτευχτεί, μείωση των μέτρων και ενισχυτικών δυνάμεων σε περιοχές εκτός εδαφικής αρμοδιότητας. 

Τέλος κατέστη ξεκάθαρο εκατέρωθεν, ότι παρά τις οποίες αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες ,τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας πρέπει να είναι ιερά και απαραβίαστα.












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου