ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Με παρεμβάσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλάζουν - βελτιώνονται οι άδειες του αστυνομικού προσωπικού

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφορικά με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑΣ το οποίο αφορά τις αλλαγές – βελτιώσεις στις άδειες των συναδέλφων μας.


Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 302/2/45

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Mε το από 21/03/2016 Δελτίο Τύπου, o Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ, μας ενημερώνει για την υπογραφή του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος με τις αλλαγές – βελτιώσεις στις άδειες του αστυνομικού προσωπικού.

Ειδικότερα, στο ως άνω σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος προβλέπονται αλλαγές σε υφιστάμενες άδειες (ανατροφής τέκνου, μονογονεϊκές οικογένειες, επιμέλειας, τέκνου ή συζύγου με αναπηρία, υιοθεσίας τέκνου και παρακολούθησης επίδοσης τέκνων) και εισάγονται για πρώτη φόρα αντίστοιχες νέες (γέννηση τέκνου σε πατέρα αστυνομικού, περίπτωση θανάτου συζύγου ή συγγενούς έως και β' βαθμού και εξωσωματική γονιμοποίηση).

Επισημαίνουμε ότι, η πλειοψηφία των ως άνω αλλαγών – βελτιώσεων στις άδειες του αστυνομικού προσωπικού είναι απόρροια των προτάσεων της Ομοσπονδίας μας και των Οργάνων αυτής (διαχρονικά των σχετικών Επιτροπών και της Γραμματείας Γυναικών Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Ημέρα της Γυναίκας).

Συνημμένα σας παραθέτουμε το αναφερόμενο Δελτίο Τύπου και τη σχετική ανακοίνωσή μας και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.


Πηγή : poasy.grΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου