ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ

Ο κόμπος με την αναγκαστική στάση εργασίας ελέω ΓΛΚ των καθαριστριών στις αστυνομικές υπηρεσίες έφτασε στο χτένι. Δεν υπάρχει Aστυνομικό Tμήμα ή μέγαρο που να μην είναι εμφανή τα σημάδια της ρυπαρότητας, εκτός συγκεκριμένων ορόφων της Κατεχάκη, που τους συντηρούν παστρικούς οι 7 μόνιμες καθαρίστριες του υπουργείου.


Το σύνηθες είναι οι αστυνομικοί να αγοράζουν είδη καθαριότητας και με εκ περιτροπής εργασία, να συντηρούν όπως, όπως σε ανεκτά επίπεδα τον πολιτισμό και την υγιεινή. Όσο και να 'ναι πάντως, η πρωτοβουλία αδυνατεί να υποκαταστήσει τη συνέπεια και τη συστηματικοποίηση με αποτέλεσμα, πολλές υπηρεσίες να θυμίζουν χωματερές και εγκυμονεί ο κίνδυνος της μετατροπής σε εστίες μόλυνσης.

Υποτίθεται πως σήμερα, θα δινόταν μια πρώτη λύση, με την ενεργοποίηση προσωρινά των παλιών συμβάσεων, ώστε τα συνεργεία να ξαναπιάσουν δουλειά. Φευ, όμως, καθώς η λύση διαφαίνεται ως δύσκολη στον ορίζοντα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας bloko.gr οι συνδικαλιστές των Eνώσεων Αττικής προετοιμάζουν για αύριο το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσουν την αντίδραση τους στο συνεχιζόμενο παρατεταμένο ζοφώδες και ελώδες περιβάλλον μέσα στο οποίο καταβάλεται η εργασία.

Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου