ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μεταθέσεις 2016 - Με μια βαλίτσα χωρίς ελπίδα ...... του Γιώργου Μπαρμπαλέξη

Σήμερα, 29/01/2016, ανακοινώθηκαν έπειτα από πιέσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. οι επανακαθορισμένες θέσεις των μεταθέσεων για το έτος 2016. 


Σήμερα επίσης, λήγει και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση των 44 υπηρεσιών της επαρχίας, οι οποίες χρήζουν ενίσχυσης για την καλοκαιρινή περίοδο..

Επίσης, σχεδόν κάθε μήνα, εκδίδονται διαταγές ενίσχυσης υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν υπηρεσιακά προβλήματα λόγω του μεταναστευτικού.

Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει συσχέτιση των παραπάνω γεγονότων και ανοιχτά υπηρεσιακά ζητήματα αντιμετωπίζονται με προσωρινες λυσεις...

Οι συνάδελφοι, με μια βαλίτσα στο χέρι, αποσπώνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών και πολλοί, παρά την θέληση τους, δεν έχουν καταφέρει να μετατεθούν στις περιοχές αυτές.

Η Ομοσπονδία πιέζει το Αρχηγείο για την επανασύσταση των 6700 θέσεων οι οποίες καταργήθηκαν το 2014, λόγω της τότε προωθούμενης άλλαγής της δομης της ΕΛ.ΑΣ. και προσπαθεί να δώσει ελπίδα στους συναδέλφους ενόψει των έκτακτων μεταθέσεων.

Θα πρέπει όμως να πιέσει και για την θεσμοθέτηση έκτακτων μεταθέσεων για τους βαθμοφόρους της ΕΛ.ΑΣ. και για την συνολική αναθεώρηση του ισχύοντος κώδικα μεταθέσεων καθώς για ακόμη μια χρονιά οι συνάδελφοι που προσπαθούν να μετατεθούν αξιοκρατικά με αντικειμενικά κριτήρια νοιώθουν απογοητευμένοι και αδικημένοι.

Προς το παρόν … μετατίθενται οι ελπίδες για του χρόνου ….






ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός 
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου