ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Θρήνος στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την απώλεια ενός ακόμη ηρωικού συναδέλφου μας, ο οποίος πλήρωσε την υπηρεσιακή του προσήλωση με την ίδια του τη ζωή..


Ο άτυχος υπαρχιφύλακας, έχασε τη ζωή του, εκτελώντας το καθήκον του που είχε αναλάβει -να προστατεύει τα σύνορα από τις επιδρομές αλβανικών συμμοριών-, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία από αυτές.

Η τριμελής ομάδα συναδέλφων μας περιπολούσε στην περιοχή Βροντερό της Φλώρινας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, διέκριναν ύποπτες κινήσεις σε μια καλύβα που βρίσκεται στην άκρη της μικρής Πρέσπας. 

Όμως, από το εσωτερικό της καλύβας ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί και ο 43χρονος υπαρχιφύλακας δεν πρόλαβε να καλυφθεί. 

Οι σφαίρες τον «γάζωσαν» και έπεσε αιμόφυρτος, ενώ την ίδια στιγμή οι συνάδελφοί του απαντούσαν στα πυρά των δύο ενόπλων που βρίσκονταν μέσα στην καλύβα, καλώντας ταυτόχρονα ενισχύσεις.

Μόλις σταμάτησε η αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών, οι συνάδελφοί μας, διαπίστωσαν ότι οι δύο κακοποιοί από την Αλβανία που βρίσκονταν στην καλύβα είχαν πέσει νεκροί και προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 43χρονο συνάδελφό μας .

Δύστυχώς όμως, ήταν αργά, καθώς οι σφαίρες του είχαν κόψει το νήμα της ζωής…

Εκφράζουμε από καρδιάς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας και ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει δύναμη και υπομονή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Καλό παράδεισο, συνάδελφε...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου