ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Επιτυχημένη εξόρμηση γενικών αστυνομικών ελέγχων στη Δ.Α.Ν/Α.Α.

Οι συνάδελφοι των Αστυνομικών Τμημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής, έχοντας αποκλειστικό σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας αλλά και την παράλληλη τόνωση του αισθήματος τάξης και ασφάλειας στους πολίτες που κατοικούν στις περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας,
εκτός από τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργούν γενικούς αστυνομικούς ελέγχους (εξορμήσεις),  κατ’ εντολή του Διευθυντή της ανωτέρω Διεύθυνσης Ταξιάρχου κ.ΤΟΥΡΠΕΤΑ Λουκά.

Κατά τη διάρκεια  του εικοσιτετραώρου της 30/11/2013 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Δ.Α.Ν/Α.Α. οι συνάδελφοί μας έλεγξαν 1565 οχήματα, 495 άτομα εκ των οποίων τα 83 προσήχθησαν και τα 34 συνελλήφθησαν για διάφορα αδικήματα. Επίσης βεβαιώθηκαν 382 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και υποβλήθηκαν 70 μηνύσεις για διάφορες παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ως αστυνομικοί αλλά και ως μέλη της κοινωνίας που ζούμε και κατοικούμε στη Νοτιοανατολική Αττική, επικροτούμε τέτοιου είδους δράσεις και αποφάσεις οι οποίες στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου μακριά από παραβατικές συμπεριφορές και συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας που λαμβάνουν μέρος σε αυτές για τον επαγγελματισμό και την υπηρεσιακή αυταπάρνηση που επιδεικνύουν.

Τονίζουμε όμως πως είμαστε αντίθετοι στις παραπάνω δράσεις εάν αυτές υποχρεώνουν το ήδη επιβαρυμένο προσωπικό των Υπηρεσιών να εργαστεί πέραν του καθιερωμένου οκταώρου ή όταν καταπατείται το Π.Δ. 394/2001 «Χρόνος εργασίας προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας».

Το αίσθημα ασφάλειας είναι δικαίωμα όλων μας…

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

1 σχόλιο :