ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άρση της αδικίας στις συνδικαλιστικές κρατήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδελφοι μας,

με έκπληξη παρατηρήθηκε το φαινόμενο στην επικείμενη μισθοδοσία οι συναδελφοι μας που προέρχονται απο Ειδικοί Φρουροί και στη συνέχεια έγιναν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής να έχουν κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα, 17€ για την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και 18€ για το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Επειδή εκτός της οικονομικής συγκυρίας που έχει περιορίσει τα ήδη χαμηλά εισοδήματά μας και η διπλοεγγραφή σε δύο διαφορετικά σωματεία δεν επιτρέπεται, ως ΑΝ.Α.Σ.Α. προτείνουμε η Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. να αναλάβει πρωτοβουλίες  ώστε να ενημερωθούν οι συνάφελφοι που τους αφορά, για τους τρόπους που μπορούν να διαγραφούν απο το σωματείο που επιθυμούν και προτείνουμε η Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. να τους επιστρεψει τα 12€ που αφορούν τις κρατήσεις για το τρίμηνο (τα υπόλοιπα 5€ είναι για την εγγραφή) ώστε να μην συρρικνωθούν περισσότερο οι ήδη πενιχρές απολαβές τους εξαιτίας των συνδικαλιστικών τους κρατήσεων.

Ο συνδικαλισμός για εμάς ωφείλει να υφίσταται για να λύνει τα προβλήματα των συναδέλφων μας και όχι για να τους δημιουργεί καινούρια..

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου