ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Α.Ε.I... ;;;;

O Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και μέλος της Α.Ν/Α.Σ.Α. μέσω της προσωπικής του σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτει την άποψή του για το μείζον θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και αφορά την υπαγωγή των σχολών της αστυνομίας σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.



Ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό

Σε εκείνους που απεργάζονται σχέδια κατηγοριοποίησης  και ένταξης της σχολής  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(Ι.Ε.Κ), τους αφιερώνουμε  τον παρακάτω πίνακα με τις βάσεις εισαγωγής ορισμένων ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας κατά το έτος 2012.


        
ΣΧΟΛΗ
ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
15876
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
14623
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
13387
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
12306
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΘΡΑΚΗΣ
14506
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
15945
ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
13950
ΧΗΜΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
15806
ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
7867


Η ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ με βάση εισαγωγής που υπερβαίνει  σε ορισμένες περιπτώσεις και τις βάσεις εισαγωγής των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΩΣ Τ.Ε…ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΑΠΕΝΑΝΤΙ”…
Η νέα γενιά αστυνομικών έχει εισαχθει στην αστυνομική ακαδημία με πολύ κόπο ,με πολύ διάβασμα, με πολύ προσπάθεια και χωρίς «μπάρμπα στην Κορώνη»



ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ Α.Ν/ΑΣ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου