ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

     
  Δίνοντας μου το βήμα η ΑΝ/ΑΣΑ, και αφού επιτέλους βρήκα χρόνο, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφέρω ορισμένα πράγματα.
        Πρώτα από όλα το τελευταίο διάστημα ζούμε μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση στις υπηρεσίες τις οποίες υπηρετούμε. Τα Τ.Α φυτοζωούν, τα Α.Τ ψάχνουν αστυνομικούς για να κάνουν πρόληψη, δολοφόνοι αλωνίζουν ανάμεσα μας , η εγκληματικότητα αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και ανάμεσα σε όλα αυτά μια κοινωνία που βράζει . Ανεργία και εξαθλίωση.
          Τα προβλήματα πολλά και όσο πάνε και αυξάνονται. Εμείς , οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αλλαγή πουθενά. Δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι . Και εγώ απογοητευμένος είμαι ! Αλλά για μια και μοναδική φορά ας αφυπνιστούμε ,ας ξεσηκωθούμε .Το μοναδικό όπλο που έχουμε είναι η το γράψιμο .Ας αρχίσουμε επιτέλους να κάνουμε αναφορές, μηνύσεις εναντίον όλων αυτών που καταπατούν τα δικαιώματα μας.
             Κάποιοι θα μου πουν αυτά δεν πρέπει να τα κάνουν οι συνδικαλιστές. Δεν ξέρω πλέον τι είναι συνδικαλιστής και τι δεν είναι. Οι συνδικαλιστές μάλλον δεν προλάβαιναν τόσα χρόνια να ασχοληθούν με αυτά. Τους ενδιέφεραν αλλά πράγματα όπως να βολέψουν κανέναν δικό τους σε καμία καλή θεσούλα ! Και τώρα τι ? Η καινούρια γένια συνδικαλιστών οι όποιο ορισμένοι ακολουθούν την παλιά λογική και ορισμένοι που πάνε να αλλάξουν κάτι. Που προσπαθούν κάθε μέρα και τρώνε τα μούτρα τους και ξανά από την αρχή και ας τα τρώνε τα μούτρα τους, και ας απογοητεύονται και μετά λένε ας δώσω τόπο στην οργή και ας αγωνιστώ ξανά. Οι πρώτοι ζουν με τον καημό να πάρουν ένα αξίωμα μια καρέκλα. Οι δεύτεροι πάλι ούτε που νοιάζονται για αυτό και είναι εκεί έξω με όλους τους άλλους συναδέλφους και παλεύουν. Οι πρώτοι ανοίγουν κόντρες εκβιάζοντας συναδέλφους για μια ψήφο .Απλά ένα κατάντημα . Οι δεύτεροι ζουν βλέποντας ένα φως μια μικρή φλογίτσα.
         Επιτέλους ας παραμερίσουμε όλους αυτούς τους ηλίθιους. Ας αλλάξουμε οι ίδιοι και ας σταθούμε κοντά στην προσπάθεια των σωστών ανθρώπων. Ας κάνουμε μια εποικοδομητική κριτική στα κακώς κείμενα και μην ασχολούμαστε με μικροπολιτικές αστειότητες. Ας ασχοληθούμε σοβαρά !
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ! 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Κώστας , Ταμίας προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου