ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Θρήνος στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Δυστυχώς η δημιουργία της ομάδας Α.Ν/Α.Σ.Α. πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του ήρωα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεώργιου. Σαν ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας αισθανόμαστε την υποχρέωση η πρώτη μας ανακοίνωση να αποτελεί φόρο τιμής για τους δικούς μας                                                                                        Η  Ρ  Ω  Ε  Σ  !!!
Εκφράζουμε λοιπόν τη  βαθιά θλίψη και την οδύνη μας για αυτό το δολοφονικό χτύπημα, που ήρθε να ανεβάσει σε 122 τον αριθμό των αστυνομικών οι οποίοι από την ενοποίηση των δύο σωμάτων, της Αστυνομίας Πόλεων και της Χωροφυλακής και την ίδρυση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1984 έως σήμερα έχουν τραυματισθεί θανάσιμα συνέπεια τρομοκρατικών ενεργειών, ένοπλων συμπλοκών και ατυχημάτων εν ώρα Υπηρεσίας.
Οργισμένα παρακολουθήσαμε τα ΜΜΕ να <<περνάν στο ντούκου>> το άδικο χαμό του Γιώργου και να μην του δίνουν τις διαστάσεις που του αναλογεί. Το να δολοφονούνται αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται αποδεκτή απώλεια, απόρροια των όποιων επαγγελματικών κινδύνων, μέσα στο πρόγραμμα...
Σαν Αστυνομικοί γνωρίζουμε την επικινδυνότητα και τις δυσκολίες του επαγγέλματός μας γι’ αυτό ζητάμε επιτακτικά από την Πολιτεία την εδώ και τώρα αναγνώριση της εργασίας μας ως επικίνδυνη και ανθυγιεινή,  και σύναμμα τη θεσμική και υλική θωράκιση όλων των συναδέλφων που βρίσκονται στην γραμμή του πυρός, θέτοντας υπό την λαιμητόμο την κεφαλή τους για την προστασία της Ελληνικής Κοινωνίας.
Διαβιβάζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και όλους τους οικείους του δολοφονημένου συναδέλφου μας Ανδριτσόπουλου Γεωργίου ευχόμενοι να είναι ο τελευταίος νεκρός αστυνομικός κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου