ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση στη Διεύθυνσή Αστυνομίας Ν/Α Αττικής

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. χαιρετίζει την υλοποίηση συγκέντρωσης προσωπικού που έλαβε χώρα εχθές 20-06-2013 στην έδρα της Δ.Α.Ν/Α.Α., με πρωτοβουλία του Διευθυντή της, Ταξιάρχου κ. ΤΟΥΡΠΕΤΑ Λουκά, προκειμένου γνωριστεί με το προσωπικό της Β’ Υποδιεύθυνσης μέχρι και το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου αλλά και να γίνει δέκτης παραπόνων και προτάσεων επίλυσης των, εκ μέρους των συναδέλφων.
Η Α.Ν/Α.Σ.Α. παρευρέθηκε στην ανωτέρω συγκέντρωση ανάμεσα σε πλήθος συναδέλφων, στην οποία τέθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας όπως οι μεγάλες αποστάσεις, η έλλειψη εστίας σίτισης, η ορθή κατανομή των μέτρων, η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας, η τήρηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας και η ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσής  με νεοεξερχόμενους συναδέλφους.
Η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σε κάθε προσπάθεια επίλυσης των προαναφερόμενων προβλημάτων τα οποία εμπίπτουν στον τομέα αρμοδιότητας της. Επιπροσθέτως, εξέφρασε την πρόθεση της για συνεχή και ανεμπόδιστη επικοινωνία με το χαμηλόβαθμο προσωπικό και από πληροφόρηση που είχαμε θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συγκέντρωση από το Επιτελείο της Διεύθυνσης για την Α’ Υποδιεύθυνση.
Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη ο μεγάλος αριθμός προσέλευσης των συναδέλφων στην ανωτέρω συγκέντρωση καθώς και το πλήθος θεμάτων που αναπτύχθηκαν αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον των συναδέλφων για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών που υπηρετούμε.
Η προσέλευση των συναδέλφων και το άριστο κλίμα της συγκέντρωσης ήταν ακόμη μία ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που με δόλια μέσα  προσπαθούν να απαξιώσουν το επίπεδο και την εικόνα του  Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία  μας . Ας τους αποδείξουμε για ακόμη μία φορά ότι όταν είμαστε ενωμένοι είμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα!
Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Α. Ν/Α. Σ. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου