ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

          Σύμφωνα με τον Ν.3213/2003 οι δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, γενικοί γραμματείς υπουργείων, άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι και φυσικά οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας είναι υπόχρεοι για την ετήσια υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες.
         Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων είχε αρχικά ορισθεί να λήξει στις 30 Ιουνίου . Όπως όμως  ανακοινώθηκε από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε μετά από πρωτοβουλία της γραμματείας του υπουργικού συμβουλίου,   δόθηκε παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου στην υποβολή των σχετικών δηλώσεων  ούτως ώστε να προηγηθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, μετά την πρόσφατη παράταση που δόθηκε.

          Από τη στιγμή λοιπόν που τις προηγούμενες ημέρες είχε δοθεί παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις η σχετική ρύθμιση ήταν αναμενόμενη καθώς αν δεν δινόταν , δεν θα μπορούσαν να καταθέσουν Πόθεν Έσχες όλοι οι υπόχρεοι , αν  δεν είχαν υποβάλλει πρώτα τις δηλώσεις Ε1 και Ε9 κι αυτό γιατί είναι υποχρεωμένοι να τις επισυνάψουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου