ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τα φετινά πενθήμερα και νυχτερινά από τον Κλαδάρχη της οικονομοτεχνικής υποστήριξης

Αναδημοσιευουμε το παρακάτω άρθρο της ιστοσελίδας bloko.gr το οποίο τιτλοφορείται από τον συντάκτη "Τέρμα τα δίφραγκα για πενθήμερα και νυχτερινά, Έρχονται μαύρα Χριστούγεννα".


Μαύρα τα μαντάτα για τους αστυνομικούς που εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες πέραν του πενθήμερα καθώς και σε νυχτερινές βάρδιες.

Μιλώντας νωρίτερα στους συνδικαλιστές ο κλαδάρχης της οικονομοτεχνικής υποστήριξης Γιώργος Κωτσάκης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του bloko.gr που δημοσιεύσαμε προχθές σε ρεπορτάζ με τίτλο " Πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα νυχτερινά των αστυνομικών; Σε κίνδυνο και τα πενθήμερα ", καθώς όπως αποκάλυψε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οικονομικών δεν εγκρίνουν επιπλέον πιστώσεις για την κάλυψη της αποζημίωσης των δεδουλευμένων νυχτερινών.

Φέρεται να είπε συγκεκριμένα, ότι εάν δεν δοθούν επιπλέον χρήματα, θα συνεχιστεί η τακτική της μειωμένης καταβολής τους μέχρι το τέλος του έτους και οι οφειλές θα καλυφθούν αναδρομικά αποό το νέο προϋπολογισμό και με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου.

Τα ίδια πάνω κάτω θα ισχύσουν και για την αποζημίωση της εργασίας πέραν του πενθήμερου, καθώς και ο συγκεκριμένος κωδικός έχει ξεμείνει από ρευστότητα, με αποτέλεσμα πολλοί αστυνομικοί και οι οικογένειες τους να περάσουν μαύρες γιορτές με ακόμα περισσότερο κολοβωμένο μισθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου