ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Eίμαστε ετοιμοι.. Τα δωρεάν μαθήματα αραβικών αρχίζουν την Δευτέρα 10/03

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα δωρεάν μαθήματα Αραβικών ξεκινάνε σε λίγες μέρες !!!


Η συμμετοχή των συναδέλφων μας από υπηρεσίες όλης της Αττικής ήταν πρωτοφανής!

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε όλοι μας, εκτός από τα δωρεάν μαθήματα η ΑΝ.Α.Σ.Α. κατάφερε να εξασφαλίσει και δωρεάν βιβλία - σημειώσεις καθώς και δωρεάν γραφική ύλη ( τετράδια -στυλό -μολύβια κτλ.) για όλους τους συμμετέχοντες.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δεσμεύεται ότι από την νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τον Οκτώβρη του 2014 θα προσπαθήσει να προσφέρει δωρεάν μαθήματα και σε άλλες γλώσσες όπως Τούρκικα, Ρώσικα κ.ά. οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορούν να φανούν χρήσιμες στους συναδέλφους μας για την εκτέλεση του επαγγέλματος – λειτουργήματος τους.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής :

Μαρούσι :

Σε αίθουσα επί της οδού Κηφισιάς αρ. 62, πλησίον της στάσης του Η.Σ.Α.Π. Νερατζιώτισσα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη κατά τις ώρες 18:00-20:00.

Πρώτο μάθημα: Τετάρτη 10/03/2014.

Βουλιαγμένη :

Σε αίθουσα του Δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης εντός του Δημαρχείου της Βουλιαγμένης επί της οδού Αφροδίτης αρ. 02, κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 10:30-12:30.

Πρώτο μάθημα: Τρίτη 11-03-201

Για περισσότερες διευκρινήσεις - πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α. Δημητρίου Γιάννη (6944420299).

Ευχόμαστε σε όλους καλή εκπαίδευση!!!


Όλοι μαζί μπορούμε!!!

1 σχόλιο :