ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Θεωρείται λήξαν το ζήτημα των πενθημέρων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) εξέδωσε  την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία βάζει ένα τέλος στους προβληματισμούς και στις ανησυχίες των συναδέλφων μας που αφορούσαν την περικοπή των πενθημέρων.


Αθήνα, 12 Μαρτίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 500/11/8

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις εύλογες ανησυχίες και αντιδράσεις στο άκουσμα και μόνο ότι επρόκειτο να γίνει περικοπή των πενθημέρων στους Έλληνες Αστυνομικούς, υπήρξε από χθες σειρά διεργασιών του προεδρείου της Ομοσπονδίας και σήμερα (12/03/2014) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, προκειμένου δοθούν εξηγήσεις για όσα διαλαμβάνονται στην τελευταία εγκύκλιο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε ότι μετά από προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά, το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η καταβολή της αποζημίωσης για την πέραν του πενθημέρου εργασία θα συνεχίσει απρόσκοπτα να γίνεται ως μέχρι σήμερα, καθ' όσον έχει εξασφαλιστεί το αντίστοιχο κονδύλι από το Υπουργείο Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου