ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καλωσορίζουμε νέο μέλος στην οικογένεια της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Η ομαδικότητα  και το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τους συναδέλφους μας, είναι αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η ΑΝ.Α.Σ.Α. και συνεχίζει να πορεύεται πάνω σε αυτές χωρίς καμία παρέκκλιση.

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) αναγνωρίζοντας την ανάγκη για  ενότητα και ομόνοια μεταξύ των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων μας οι οποίοι επιδιώκουν να προσδώσουν νέα πνοή στον αστυνομικό συνδικαλισμό καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον καλό συνάδελφο και συναγωνιστή Στέλιο Βελώνη ο οποίος ως Αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου και Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. δίνει με επιτυχία τη δική του καθημερινή μάχη για  τη βελτίωση και διεκδίκηση ζητημάτων που άπτονται εν τέλει τόσο στην υπηρεσιακή αλλά και στην προσωπική ζωή όλων μας.

Όλοι μαζί δε χάνουμε ποτέ !!!

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή συστράτευσης του Στέλιου Βελώνη:

                                  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η                                17/3/2014
                                            
                                            ΠΡΟΣ
                                          
                                                  ΑΝ.Α.Σ.Α

Με γνώμονα τις κοινές ανησυχίες καθώς και των σοβαρών ζητημάτων που έχουν προκύψει σε συνδυασμό και με τα νέα δεδομένα  στο χώρο της Αστυνομίας που μας απασχολούν όλους άμεσα, μην αφήνοντας μας αδιάφορους, τα οποία μας καλούν σε διαρκείς και έντονους διεκδικητικούς αγώνες , η συνεχής προσφορά στο συνάδελφο και η ταύτιση μου, στην διακήρυξη των αρχών της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α), με  κάνουν με ιδιαίτερη χαρά να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση για συστράτευση με σκοπό την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και διεκδίκηση ζητημάτων που άπτονται του εργασιακού βίου των συναδέλφων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..

















ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΕΛΩΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΜΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου