ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η υστεροφημία δεν εξαγοράζεται με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε στις Αστυνομικές Υπηρεσίες η υπ’ αριθμ. 8002/32/214-β από 10/3/2014 διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την οποία ορίζεται πλαφόν και στην αποζημίωση πέραν του πενθημέρου έπειτα από αυτό που είχε οριστεί για τις  ώρες της νυχτερινής απασχόλησης.


Παρά τις εξαγγελίες στελεχών της Κυβέρνησης για την αποκατάσταση μέρους των μισθών μας από το επικείμενο δημοσιονομικό πλεόνασμα καθώς αναγνώρισαν ότι οι αστυνομικοί έχουμε υποστεί τις περισσότερες και τις πιο δυσβάσταχτες περικοπές στους ήδη χαμηλούς μισθούς μας, σήμερα αυτοδιαψεύστηκαν με την παραπάνω διαταγή η οποία ψαλιδίζει και άλλο τις ήδη πενιχρές απολαβές μας.

Μια διαταγή που έμμεσα ζητά από τους συναδέλφους μας να εργάζονται τα Σαββατοκύριακα πέραν του πενθημέρου δωρεάν και βασισμένοι στο φιλότιμο και στον επαγγελματισμό τους μειώνοντας το ετήσιο μας εισόδημα έως και 184 ευρώ.

Η αποζημίωση της εργασίας πέραν του πενθημέρου αποτελεί σπουδαία κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε μαζί με όλους τους συναδέλφους μας για να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα.

Όλοι όσοι προσπαθούν να παίξουν με τις ζωές, την τσέπη και την αξιοπρέπεια μας ας μη ξεχνάνε από πού προέρχονται, τι υπηρετούν και που θα καταλήξουν.

Η αξιοπρέπεια και η υστεροφημία ούτε εξαγοράζονται ούτε χτίζονται με λόγια του αέρα και ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις.

Ήρθε η ώρα για δυναμικές και οργανωμένες αντιδράσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου