ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Ν/Α.Α.


Την 04/02/2014 η Α.Ν.Α.Σ.Α. παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Ν/Α.Α., η οποία έλαβε χώρα στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης με οικοδεσπότη τον Διευθυντή της  εν λόγω Υπηρεσίας, Ταξίαρχο κ. ΤΟΥΡΠΕΤΑ Λουκά.


Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος παρουσία συναδέλφων μας που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.  

Επίσης από πλευράς φυσικής ηγεσίας την εκδήλωση τίμησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος, ενώ από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας παρέστησαν ο κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ και ο Αστυνόμος κ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Ιάκωβος οι οποίοι μετέφεραν μήνυμα του Υπουργού κ. ΔΕΝΔΙΑ με ευχές προς το Αστυνομικό προσωπικό  της Διεύθυνσης. 

Στην παραπάνω εκδήλωση παρευρέθηκαν αιρετοί άρχοντες των Δήμων των περιοχών που αστυνομεύονται από τη Δ.Α.Ν/Α.Α. και συγκεκριμένα οι Δήμαρχοι Γλυφάδας, κ. ΚΟΚΚΟΡΗΣ Κωνσταντίνος, Κρωπίας κ. ΚΙΟΥΣΗΣ Δημήτριος, Σαρωνικού  κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ Πέτρος, Αλίμου κ. ΟΡΦΑΝΟΣ Αθανάσιος καθώς και ο ευρωβουλευτής κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος . 

Αξιοσημείωτη είναι η δήλωση - δέσμευση  του Δημάρχου Αλίμου κ. ΟΡΦΑΝΟΥ, ο οποίος έπειτα από την προτροπή του Ταξιάρχου κ. ΤΟΥΡΠΕΤΑ δεσμεύτηκε να προβεί στη δωρεά ένός αυτοκινήτου της τέως Δημοτικής Αστυνομίας στο Α.Τ. Αλίμου. 

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η προσέλευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Στρατηγών Ε.Α. που διετέλεσαν στο παρελθόν Διευθυντές της Δ.Α.Ν/Α.Α. μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. ΓΩΓΩΛΟΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΒΙΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ, ΜΠΟΡΟΤΗΣ καθώς και ο επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΣΕΡΕΤΗΣ Νικόλαος.

Η Α.Ν.Α.Σ.Α. χαιρετίζει την εκδήλωση στην οποία ήταν προσκαλεσμένο το σύνολο τους αστυνομικού προσωπικού της Ν/Α Αττικής στο οποίο χορηγήθηκαν πέραν των καθιερωμένων ημερήσιων αναπαύσεων και δώρα τα οποία κληρώθηκαν τόσο σε συναδέλφους όσο και σε Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Επίσης ο Ταξίαρχος τίμησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττική Υποστράτηγο κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο προσφέροντας του ένα βιβλίο «Τα πέτρινα γεφύρια της Ελλάδας ».

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους του επιτελείου της Δ.ΑΝ/Α.Α. για την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων συναδέλφων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο συνάδελφο μας Βασίλη (Ολύμπιος) ο οποίος με τη μοναδική του φωνή ζωντάνεψε το κέφι της εκδήλωσης . 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου