ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Υ.Α.Ν/Α.Α.- Κατατέθηκε γραπτή πρόταση για τις μεταγωγές.


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Σήμερα, 15-02-2014 και πρωινές ώρες, μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.), επιστεφτήκαμε τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Καρβουνάκη Γεώργιο, προκειμένου μεταφερθούν προβληματισμοί του προσωπικού ασφάλειας της Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και να κατατεθούν προτάσεις για επίλυση θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό.

Η επιτυχημένη δραστηριότητα που αναπτύσσεται από τις υπηρεσίες της Υ.Α.Ν/Α.Α. και των Τ.Α. της περιοχής μας,  που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των δεικτών εγκληματικότητας στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Aττικής, έχει και ως απόρροια, αυξημένες ανάγκες σε διάθεση προσωπικού για μεταγωγές και λοιπές υπηρεσίες που σχετίζονται με τις συλλήψεις παραβατών και την μεταγωγή τους στην δικαιοσύνη.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών με αστυνομικό προσωπικό αφενός, για την εύρυθμη λειτουργία τους, αφετέρου, ως ένδειξη επιβράβευσης του φιλότιμου και της «υπερεργασίας» που καταβάλουν οι συνάδελφοί μας,  προκειμένου αντιμετωπίσουν και από την πλευρά τους την εγκληματικότητα και εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Ν/Α Αττικής.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α και μέχρι της αποφάσεως της φυσικής ιεραρχίας να ενισχύσουν «γενναία»  σε προσωπικό, τις υπηρεσίες ασφάλειας της Ν/Α Αττικής, καταθέσαμε συγκεκριμένη γραπτή πρόταση που αφορά την διάθεση - κατανομή του προσωπικού στις μεταγωγές κρατούμενων, γνωρίζοντας εκ των πρότερων, ότι αποτελεί προσωρινή λύση καθώς, η «βέβαια» λύση είναι, η ενίσχυση με προσωπικό και η παράλληλη διακοπή αποσπάσεων σε υπηρεσίες εκτός των γεωγραφικών ορίων Ν/Α Αττικής.

Παράλληλα δε, με ανακούφιση, πληροφορηθήκαμε ότι οι διαθέσεις προσωπικού στην περιοχή της Καλλιθέας, στα γραφεία πολιτικού κόμματος στην Λ. Συγγρού, διακόπηκαν, γεγονός που θα προσθέσει αστυνομικές δυνάμεις στις περιοχές που υπηρετούμε και διαβιούμε.

Ο Διευθυντής της Υ.Α.Ν/Α.Α. κ. Καρβουνάκης, αφού παρέλαβε την πρότασή μας, δεσμεύτηκε να την μελετήσει και να αποφασίσει σχετικά, εφόσον κρίνει αυτήν υλοποιήσιμη και συμφέρουσα για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Παράλληλα δε, μας ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει και αυτός από την πλευρά του, τις προσπάθειες για ενίσχυση της Υποδιεύθυνσης, τόσο με νέους συναδέλφους, όσο και με οχήματα τα οποία θα κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες που τα έχουν ανάγκη. 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., παραμένουμε στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε για να επιλύουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου