ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Νύξη από την Ένωση Σάμου για την εξακρίβωση του ακριβή αριθμού μετατιθέμενων της τελευταίας πενταετίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου θίγει ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα και ένα εύλογο ερώτημα, την απάντηση στο οποίο  αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Προς:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.Α.Σ.Υ.)
ΣΧΕΤ: 301/1/16 από 21/02/2014 έγγραφόμας                                                   
Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής παρακαλούμε όπως αιτηθείτε εκ νέου τον αριθμό των μετατιθέμενων με κοινωνικά κριτήρια, τον αριθμό των μετατιθέμενων με αντικειμενικά κριτήρια και τον αριθμό των μετατιθέμενων για έκτακτους λόγους οι οποίοι αναφέρονται στο Π.Δ. 100/2003 και οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες μεταθέσεων, κατά την τελευταία πενταετία.
     
Οι ανωτέρω αριθμοί, είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσουν να προσδιοριστεί το μέγεθος του προβλήματος που παρατηρείται στον κώδικα μεταθέσεων και θα αποτελέσουν το έναυσμα για άμεσες βελτιωτικές αλλαγές προκειμένου να εδραιωθεί ξανά στη συνείδηση των συναδέλφων, ως το πλέον αξιοκρατικό σύστημα μεταθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι παρά το τεράστιο χρονικό διάστημα των 15 μηνών που έχουν παρέλθει και παρά τις προφορικές οχλήσεις μας σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση από το Αρχηγείο.

Με εκτίμηση,


Αναδημοσίευση από το enosi-astinomikon-samou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου