ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αποκαλυπτήρια Μνημείου προς τιμήν του Υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) εξέδωσε  την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την δημιουργία και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Γιώργου Ανδριστόπουλου.
 

Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2013
  Αρ. Πρωτ.: 603/8/58 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποκαλυπτήρια Μνημείου προς τιμήν του Υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου, έγιναν χθες το πρωί στο Δίστομο, παρουσία του οργανωτικού γραμματέα της Ομοσπονδίας μας Γιώργου Παπατσίμπα και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας Τσαμούρα Κωνσταντίνου.

O άτυχος Υπαρχιφύλακας έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013, εν ώρα υπηρεσίας, από τα πυρά των επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών που είχαν αποδράσει στις 22 Μαρτίου 2013 από τις φυλακές των Τρικάλων.

Ο Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, τιμώντας τον εκλιπόντα, κατασκεύασε μνημείο στο σημείο του τραγικού συμβάντος και τοποθέτησε τις πινακίδες που μετονομάζουν πλέον την οδό Αναπαύσεως, σε οδό Γεωργίου Ανδριτσοπούλου.

Νωρίτερα, χθες το πρωί, τελέστηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Δίστομο, όπου συγγενείς και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και απότισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο συνάδελφό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου