ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις έκτακτες μεταθέσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με επιστολή της προς όλες τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις της αλλά και την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας παίρνει θέση για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον απογοητευτικό αριθμό των έκτακτων μεταθέσεων που δημοσιοποιήθηκαν εχθές.
 
 Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2013
Αριθ. Πρωτ: 301/4/3α

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Θέμα: «Συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2013»

  Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

  Η εγκατάλειψη στο «έλεος του Θεού» των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια συνεχίζεται. Ο Κώδικας Μεταθέσεων κατέστη πλέον ανενεργός.
  Οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας εδώ και καιρό και των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων προς την πολιτική και φυσική Ηγεσία για ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κυρίως με ανθρώπινο δυναμικό έπεσαν στο κενό.
  Ευελπιστούσαμε, μετά και από τις χθεσινές έγγραφες επισημάνσεις μας προς τον κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ότι θα υπήρχε πολιτική βούληση ενίσχυσης στο ελάχιστο των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας με ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό θα ανακούφιζε στοιχειωδώς και τους συναδέλφους που αναμένουν καρτερικά μια μετάθεσή τους και θα καταδείκνυε ότι η Ηγεσία δεν τους έχει εγκαταλείψει. Δυστυχώς όμως διαψευστήκαμε, ως τούτο προκύπτει περίτρανα από τον επισυναπτόμενο πίνακα των συμπληρωματικών μεταθέσεων που υπολείπεται κατά εκατό (100) περίπου θέσεων των περσινών.
  Άραγε πού είναι το ενδιαφέρον της Ηγεσίας και για το ανθρώπινο δυναμικό της;
  Μπροστά σ' αυτή την εξέλιξη με εντολή της Ομοσπονδίας ο εκπρόσωπος αυτής δεν προσυπέγραψε το σχετικό πρακτικό και αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
  Αδιαμφισβήτητα, αυτή η αντιμετώπιση απαξιώνει τους θεσμούς και οδηγεί στην περιθωριοποίηση τους συναδέλφους, γεγονός που προκαλεί την έντονη αγανάκτηση όλων μας.
  Τούτο δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει αναπάντητο.

  Έχουμε όλοι χρέος να περιφρουρήσουμε ότι με αγώνες έχει θεσπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου