ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκε οπλοστάσιο στα κελιά των φυλακών Δομοκού

Αυτοσχέδια μαχαίρια, κοφτερές λεπίδες, σουβλιά, σχοινιά και άλλα φονικά εργαλεία βρέθηκαν στα κελιά της πτέρυγας των αλλοδαπών στις φυλακές Δομοκού μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έκαναν σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών.
 
Όλα ξεκίνησαν μετά τη συμπλοκή μέσα στις φυλακές το Σάββατο το πρωί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 33χρονος κρατούμενος και να τραυματιστεί άλλος ένας 30χρονος.
 
Όπως τουλάχιστον προέκυψε από την έρευνα, στη συμπλοκή μετείχαν εκτός από το 33χρονο θύμα και τον 30χρονο που τραυματίστηκε, άλλοι 6 Αλβανοί από 27 έως 35 ετών. Μετά τις έρευνες που έγιναν στα κελιά της φυλακής σχηματίστηκε σε βάρος των 6 Αλβανών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης όπως επίσης και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
 
Να σημειωθεί ότι τα αυτοσχέδια όπλα που εντοπίστηκαν μέσα στις φυλακές έχουν ήδη σταλεί στα αρμόδια εργαστήρια της αστυνομίας για να εντοπιστεί το φονικό όργανο από το οποίο επήλθε ο θάνατος του 33χρονου κρατούμενου.
Πηγή:DEFENCENET

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου