ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ακόμη μία επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Λαυριού - Σύλληψη συμμορίας που διέπραττε κλοπές στην περιοχή των Μεσογείων

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας του Λαυρίου, αποδεικνύοντας έτσι για μιαν ακόμη φορά πως, παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί έχουν υψηλή αίσθηση καθήκοντος και κάνουν ό,τι μπορούν για να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.


Τα στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Λαυρίου κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας notioanatolika.gr, να θέσουν υπό παρακολούθηση τα μέλη της σπείρας και τελικά να τα συλλάβουν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Καταφύγι Αναβύσσου όπου μόλις είχαν «επισκεφθεί» ένα σπίτι και είχαν… σηκώσει τα πάντα.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια η συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον 46 κλοπές σε Λαύριο, Ανάβυσσο, Κερατέα, Λεγραινά, Κορωπί και Καλύβια. «Χτυπούσαν» συνήθως σε αραιοκατοικημένους οικισμούς των περιοχών αυτών, σε εξοχικά σπίτια τα οποία τις περισσότερες ημέρες ήταν κλειστά και οι ιδιοκτήτες τους έλειπαν.

Έτσι όταν οι άνθρωποι πήγαιναν σε αυτά βρίσκονταν μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη αφού ήταν άδεια.

Οι διαρρήκτες, τρεις άνδρες και η γυναίκα ενός από αυτούς που χρησιμοποιούνταν ως τσιλιαδόρος είχαν ενοικιάσει ένα σπίτι στα Καμίνια του Πειραιά το οποίο χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη των κλοπιμαίων τους τα οποία στη συνέχεια διοχέτευαν στο παζάρι του Πειραιά και τα πουλούσαν έναντι εξευτελιστικών τιμών αφού το κέρδος τους ήταν 100%!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας η συμμορία δρούσε στις περιοχές των Μεσογείων τους τελευταίους τρεις μήνες.

Πηγη : notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου