ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Πένθος και θλίψη στην οικογένεια της ΕΛΑΣ από το θάνατο του 32άχρονου Αστυνόμου της Τροχαίας Αθηνών

Ο θάνατος (11/05-22.50) του 32άχρονου Αστυνόμου Β της Τροχαίας Αθηνών, συνεπεία του βαρύτατου τραυματισμού του, προκάλεσε θλίψη στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του στην ΕΛΑΣ.


Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, του nantiareport, ο 32άχρονους Αστυνόμος Β’, Νίκος Τσιβίκης, το πρωί της Τετάρτης  (11/05) ειχε βρεθεί στην υπηρεσία του στην Τροχαία Αθηνών, ενώ το μεσημέρι γευματισε απο κοινού με τον προϊστάμενο κι ένα συνάδελφο του.

Οι δύο Αξιωματικοί προτάθηκαν να τον μεταφέρουν στο σπίτι του, με το  32άχρονο να προφασιζεται υπηρεσιακή δουλειά στο γραφείο και να ζητάει να τον αφήσουν στο κτήριο της Τροχαίας στην οδό Δεληγιαννη όπως και έγινε.

Ο νεαρός Αστυνόμος όπως αναφέρουν Αστυνομικές πηγές, είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη, και υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου-. Σύμφωνα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές, με απόφαση της Υγειονομικής επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. είχε κληθεί και παραδώσει τον υπηρεσιακό οπλισμό του.

Όπως σημειώνουν Αστυνομικοί της Υπηρεσίας, ο 32άχρονος, μετακινήθηκε από το γραφείο του στο γραφείο του Αρχιφύλακα στον 3ο όροφο στο κέντρο του Tettra όπου συνομίλησε με Αρχιφύλακα ΠΣ της Υπηρεσίας. Η κουβέντα τους αφορούσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπλου του Αρχιφύλακα, με τον Αστυνόμο να του ζητάει να το επεξεργαστεί.

Πριν προλάβει κάποιος απο τους Αστυνομικούς και πολιτες που  ήταν στο χώρο,  να αντιδράσει ή να προβλέψει την αντίδραση του, κινήθηκε σε παρακειμενο γραφείο των Αξιωματικών και αυτοβλήθηκε στο κεφάλι.

Οι  Αστυνομικοί και οι πολίτες αυτόπτες μάρτυρες του διαβηματος του αυτόχειρας Αστυνομικού, τελούν σε κατάσταση σοκ.

Ο 32άχρονος, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο 401ΣΝ

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων του για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο, η βολίδα της σφαίρας του όπλου, είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, και ο νεαρος Αστυνομος κατέληξε  (11/05-22.50) συνεπεία του τραυματισμού του.

Ο 32άχρονος ήταν παντρεμένος πατέρας ενός ανηλικου παιδιού.

πηγή: nantiareport.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου