ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το "πειρατικό" της ΕΛ.ΑΣ. πάει στον τελικό !!!

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην μαγευτική Βραζιλία, όμως η αντίστοιχη αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, δίνει την δική της μάχη, στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Πράγας στην Τσεχία, όπου διοργανώνεται το 16ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών, με την συμμετοχή των οκτώ καλύτερων Ευρωπαϊκών ομάδων.


Στο ξεκίνημά της, στην πρώτη φάση των ομίλων, μετά τις δύο ισοπαλίες που έφερε με τις αντίστοιχες ομάδες της Ελβετίας (2-2), (ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) και της Σλοβακίας (1-1), (ΤΑΜΠΑΚΗΣ), η ομάδα μας αντιμετώπισε την αήττητη ως εκείνη την στιγμή, ομάδα της Γερμανίας, κερδίζοντάς την με σκορ 2-0, (ΤΑΜΠΑΚΗΣ 2).

Σημειώνεται δε, πως στην πρώτη φάση των ομίλων η Γερμανία συνέτριψε τις αντίστοιχες ομάδες της Σλοβακίας με σκορ 5-0 και της Ελβετίας με 7-0.

Έτσι η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου, και να περάσει στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στον σημερινό αγώνα (28/06/2014), η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας την διοργανώτρια χώρα Τσεχία, με σκορ 3-1. Τα πολύτιμα, γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ και ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ.

Αν και η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης βρέθηκε πίσω στο σκορ, (με ένα γκολ που θύμισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία, καθώς ποτέ δεν θα μάθουμε εάν πέρασε ή οχι τη γραμμή η μπάλα ....), αυτό δεν πτόησε τους παίκτες μας, οι οποίοι με περίσσια αποφασιστικότητα και επιμονή, ισοφάρισαν με τον ΜΠΙΤΣΑΝΗ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, πλασάροντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  Στην επανάληψη οι διεθνείς μας, μπήκαν πιο δυναμικά και υπό τις οδηγίες του προπονητή ΜΩΡΑΪΤΗ Ι. και του βοηθού του ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ Ι. , ανέκαμψαν και πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον ΤΑΜΠΑΚΗ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, μετά από κλέψιμο των παικτών μας στο κέντρο και κάθετη πάσα προς σ΄αυτόν.

Ο Έλληνας διεθνής χάρισε το θεαματικό γκολ στην Ελληνική αντιπροσωπεία που βρισκόταν στις εξέδρες του σταδίου SPARTA PRAHA STADIUM. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης, οι παίκτες μας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Αν και οι Τσέχοι δείχναν να μην τα παρατάνε πιέζοντας για την ισοφάριση, οι παίκτες μας κατάφεραν στο 12ο !!!!! και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με μία γρήγορη αντεπίθεση, να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σε άδεια εστία , με "δράστη" τον  ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑ, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε προωθηθεί, και τα πανηγύρια ξεκίνησαν πριν ακόμα σκοράρει ο ίδιος στέλνοντας την Εθνική μας στον τελικό του 16ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει εκ νέου την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας, αύριο (29/06/2014)  στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Άπαντες οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό, χωρίς κανένας απο αυτούς να υστερεί σε απόδοση. Έκδηλο ήταν επίσης το πάθος και η μαχητικότητα τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την ισχυρή θέλησή τους για την νίκη!

Προπονητής: Γιάννης Μωραΐτης

Βοηθός προπονητή: Γιάννης Σιλεβίστας

1. Αγγελάκης Νικόλαος (Μετέωρα)
2. Τζανέτος Διονύσιος (Χαραυγιακός)
3. Τζωρτζόπουλος Σωκράτης (Καινούριο, Α' Αγρινίου)
4. Ταμπάκης Βασίλειος (Γλυφάδα)
5. Μπεκατώρος Ανδρέας (Ολυμπιακός Λιοσίων)
6. Μπιτσάνης Μάριος (Φωστήρας Ηλιούπολης)
7. Μπουγατσιάς Κωνσταντίνος (Χαραυγιακός)
8. Καρακάσης Γεώργιος (Χαλάνδρι)
9. Ντόσκας Εμμανουήλ (Θύελλα Ραφήνας)
10. Παπαδημητρίου Αλέξανδρος (Χαραυγιακός)
11. Μπαξεβάνης Θωμάς (Θύελλα Ραφήνας)
12. Αργάνης Νικόλαος (Σούρμενα)
13. Σαμαράς Κυριάκος (Περαμαϊκός)
14. Χαραλάμπους Χαράλαμπος (Αγία Παρασκευή)
15. Μελάς Θεόδωρος (Οδηγήτρια)
16. Ούσιος Σταύρος (Αστέρας Βάρης)
17. Μπακόλας Αθανάσιος (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
18. Τελλιάδης Χαράλαμπος (Θερμαϊκός)

Πηγή : www.aeae.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου