ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σύλληψη δράστη επτά κλοπών, από τους συναδέλφους του Τ.Α. Μαρκοπούλου.

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό, που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι γνωστές, παρ’ όλα αυτά οι συνάδελφοι μας, αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν εκπτώσεις στην προσπάθεια τους για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.


Πιο πρόσφατο είναι το παράδειγμα των συναδέλφων μας του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου οι οποίοι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά και εθελοντική εργασία κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον δράστη συνολικά επτά κλοπών από οικίες οι οποίες τον τελευταίο καιρό είχαν θορυβήσει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία. 

Ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε τη συμμετοχή σε ακόμη έξι κλοπές σε οικίες στην εδαφική αρμοδιότητα της παραπάνω Υπηρεσίας.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας οι οποίοι με αυταπάρνηση και όρεξη για δουλειά καταφέρνουν με τις συνεχείς τους επιτυχίες να διατηρούν ψηλά το αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία και να κάνουν τους υπόλοιπους συναδέλφους μας περήφανους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου