ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Τελείωσε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων..

Η εκπαιδευτική χρονιά φτάνει στο τέλος της, έτσι και τα δωρεάν μαθήματα των αραβικών τα οποία είχε εξασφαλίσει η ΑΝ.Α.Σ.Α. για όλους τους συναδέλφους μας έφτασαν στο τέλος τους για φέτος.


Την Τετάρτη 11/06 και την Πέμπτη 12/06 τα τμήματα του Αμαρουσίου και της Βουλιαγμένης αντίστοιχα συναντήθηκαν με την καθηγήτρια των αραβικών για το τελευταίο τους μάθημα για τη φετινή περίοδο και στη συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο κύκλο μαθημάτων.

Η συμμετοχή των συναδέλφων μας από υπηρεσίες όλης της Αττικής ξεπέρασε τις προσδοκίες και μας τόνισε το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στον συνάδελφο.

Αξίζουν όμως ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε τριάντα πέντε συναδέλφους μας οι οποίοι παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων από το πρώτο έως και το τελευταίο μάθημα.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Υπουργείο Παιδείας καθώς τους Δημάρχους των Δήμων Αμαρουσίου και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Πατούλη Γεώργιο και Πανά Σπυράγγελο οι οποίοι φιλοξένησαν την προσπάθεια μας σε δικές τους αίθουσες.  

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την καθηγήτρια των μαθημάτων αλλα και κάποιους αφανείς ήρωες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν να υλοποιήσουμε τα σχέδια και τις προθέσεις μας για προσφορά στον συνάδελφο.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεσμευόμαστε ότι από την νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τον Οκτώβρη του 2014 θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα και σε άλλες γλώσσες οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορούν να φανούν χρήσιμες στους συναδέλφους μας για την εκτέλεση του επαγγέλματος – λειτουργήματος τους.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου