ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Χρόνια μας πολλά!!!

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, μία μεγάλη παρέα συναδέλφων οι οποίοι εργαζόμαστε στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και με γνώμονα το συμφέρον και μόνο των συναδέλφων μας, δημιουργήσαμε την Ανεξάρτητη Νοτιοανατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) με σκοπό να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ελληνικής Αστυνομίας και εκδώσαμε την ιδρυτική μας διακήρυξη ( την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ ).


Από τις πρώτες στιγμές προσπαθήσαμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στο συνάδελφο όποτε μας χρειάστηκε και αγωνιστήκαμε με σκοπό να προβάλουμε και να επιλύουμε καθημερινά προβλήματα που ανέκυπταν στην υπηρεσιακή και όχι μόνο καθημερινότητα μας.

Λίγους μήνες αργότερα οι συνάδελφοι μας, επιβράβευσαν τις προθέσεις μας για ένα καλύτερο μέλλον στα συνδικαλιστικά δρώμενα της νοτιοανατολικής Αττικής και με την εμπιστοσύνη της ψήφου τους μας ανέδειξαν ως τον πρώτο συνδυασμό στις αρχαιρεσίες της νεοσυσταθείσας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στις 07 και 08 Οκτωβρίου 2013.

Αργότερα συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε απερίσπαστοι και με το ίδιο μεράκι για τους συναδέλφους μας, με ομόφωνη απόφαση των μελών μας τροποποιήσαμε την ονομασία του συνδυασμού μας σε Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών με αρχικά ΑΝ.Α.Σ.Α. .

Στο χρόνο που μας πέρασε η ΑΝ.Α.Σ.Α. με παρεμβάσεις, αρθρογραφία των μελών της, επιστολές, τοποθετήσεις και προσφορές κατάφερε να προβάλει και να επιλύσει πολλά προβλήματα των συναδέλφων μας όπως το θέμα των μετακινήσεων των συναδέλφων μας για υπηρεσία εκτός Διεύθυνσης, το θέμα με τις θεωρήσεις εισόδου (visa) των πολιτών της Λιβύης, το θέμα της μισθοδοσίας «πείνας» των δόκιμων, την ενίσχυση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ.,τα δωρεάν μαθήματα αραβικών και άλλα πολλά τα οποία κατάφεραν να μας καθιερώσουν στις συνειδήσεις των συναδέλφων μας.

Η ομάδα της ΑΝ.Α.Σ.Α. που στο πέρασμα του χρόνου και ξεπερνώντας αντιξοότητες και τρικλοποδιές έγινε μία μεγάλη οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς και αξιοπρόσεκτο δέσιμο, σήμερα συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο ζωής στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Υπηρεσίας μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες μας και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν .

Ο χρόνος απέδειξε πως η ΑΝ.Α.Σ.Α. είμαστε όλοι οι συνάδελφοι που μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και πολιτικούς χρωματισμούς ενδιαφερόμαστε για ένα καλύτερο αύριο στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου