ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με την ενστολη παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην είσοδο των γραφείων του κυβερνώντος και πλειοψηφούντος κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α..


Αθήνα, 07 Μαΐου 2016
Αρ. Πρωτ.: 201/1/36γ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας πρωινές ώρες σήμερα προέβη σε ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο των γραφείων του κυβερνώντος και πλειοψηφούντος κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με σκοπό τη συνάντησή μας με εκπρόσωπό του ώστε να μεταφερθεί άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έχει ξεκινήσει η διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό-φορολογικό, η καθολική μας απαίτηση για την απόσυρση των διατάξεων που μας πλήττουν βάναυσα.

Κι ενώ η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία μας είναι σε εξέλιξη, κατάπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι εξεδόθη ανακοίνωση από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την οποία χαρακτηρίζεται απροκάλυπτα ως «κατάληψη» το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ζητούμε συνάντηση με ένα πολιτικό κόμμα, ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης του συνόλου των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι συγχέεται η συνδικαλιστική μας δράση με καταδικαστέες υπηρεσιακές πρακτικές άλλων εποχών, δίδοντας από την πλευρά τους «πολιτική διάσταση» σε αυτήν ενώ ο αγώνας μας είναι γνήσια αγνός και συνδικαλιστικός. Προς τι επομένως η έκκληση των συντακτών της ανακοίνωσης περί καταδίκης της πρωτοβουλίας μας «από τις συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες», όταν γνωρίζουν ότι και οι άλλες Ομοσπονδίες των ενστόλων είναι παρούσες;

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και πολυμέτωπος!


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου