ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Άπαντες σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα για το Ασφαλιστικό

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με τις άμεσες ενέργειες της Κυβέρνησης του νοσμοσχεδίου - λαίλαπα που αφορά το ασφαλιστικό μας.


Αθήνα, 05 Μαΐου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/176

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η Κυβέρνηση, βασιζόμενη στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία των βουλευτών των κυβερνητικών εταίρων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΑΝ.ΕΛ., προωθεί με συνοπτικές διαδικασίες την ψήφιση του νομοσχεδίου-λαίλαπα για το «ασφαλιστικό», το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου 2016.

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, σε μια ύστατη προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων μας είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ όμοια θα ακολουθήσει αύριο στη Βουλή με εκπροσώπους των ΑΝ.ΕΛ., των δυο κομμάτων που έχουν ήδη ταχθεί υπέρ της ψήφισης των γνωστών σε όλους σας επιζήμιων ασφαλιστικών διατάξεων.

Κατά τις συναντήσεις αυτές, όπως πράξαμε έως σήμερα με όλα τα πολιτικά κόμματα, καταστήσαμε σαφείς τις θέσεις μας και ζητήσαμε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Επειδή τα ψέματα τελείωσαν και επειδή πάνω από τους αριθμούς και τα Μνημόνια ήταν, είναι και θα είναι ο Άνθρωπος και εν προκειμένω ο Έλληνας Αστυνομικός, σας ΚΑΛΟΥΜΕ σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα προκειμένου να εκδηλώσουμε άμεσα τις δέουσες αντιδράσεις μας σε όλη την επικράτεια.

Για την αποτελεσματική έκβαση των κινητοποιήσεών μας, σας ενημερώνουμε ότι:

α) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τίθεται σε διαρκή συνεδρίαση, τα μέλη του οποίου πρέπει να παρευρίσκονται στην έδρα της Ομοσπονδίας (Μεσογείων 96), από τη 12:00, μεσημβρινή ώρα της Παρασκευής, έως λήξεως συναγερμού και

β) τα Διοικητικά Συμβούλια των 58 Πρωτοβαθμίων Ενώσεων της Ομοσπονδίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα στις έδρες τους, προκειμένου να συντονίσουμε τον αγώνα μας σε επίπεδο κέντρου και περιφέρειας και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις να πράξουμε τα δέοντα δυναμικά.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να αποτρέψουμε την ασφαλιστική λαίλαπα, πείθοντας τους κυβερνητικούς εταίρους και την Κυβέρνηση ότι το λειτούργημα του Αστυνομικού είναι σκανδαλωδώς απαράδεκτο, να τίθεται στη ζυγαριά των «θεσμών», δήθεν για το καλό των εργαζομένων και της χώρας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας έτσι όπως έχουν διατυπωθεί στο ΥΠΟΜΝΗΜΑ που έχουμε υποβάλλει αρμοδίως.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!

Δώστε λύσεις !!!

Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου