ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Επιστρέφονται στοιχεία κυκλοφορίας (πινακίδες, άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας) εν όψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Σύμφωνα με Διαταγή που στάλθηκε σήμερα στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας επιστέφονται από αύριο 12/08/2015 οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων) που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί έως σήμερα 11/08/2015 προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας στη μετακίνησή τους για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15/08/2015).

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας Διαταγής, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 12/08/2015.

Από την παραπάνω Απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

Οδήγηση υπό την επίδραση μέθης 

Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης 

Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη 

Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων 

Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.

Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από Δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.

Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας δεν απαιτείται η άμεση καταβολή του διοικητικού προστίμου για την είσπραξη του οποίου θα ακολουθηθεί η τακτική διαδικασία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Κ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου