ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι παραμύθι πως είναι αυξήσεις... Είναι απόφαση της Δικαιοσύνης, του Κώστα Μαλλικόπουλου

Το κείμενο του προέδρου της ένωσης Ξάνθης, Κώστα Μαλλικόπουλου, αναρτήθηκε χθες στη σελίδα του στο  "facebook".«Αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει.

Από το 2009 οι κυβερνήσεις αυτής της έρμης χώρας έχουν εξαθλιώσει ολόκληρη την κοινωνία και μαζί όλους όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε η ομοσπονδία Αστυνομικών μέσω της Δικαιοσύνης ώστε να απαλειφθούν οι τελευταίες μειώσεις του 2012 είχε επιτυχία. Εκτός από την ικανοποίηση που νιώσαμε όλοι, η απόφαση αυτή έδωσε ελπίδα σε πολλούς εργαζόμενους ότι και αυτοί μπορούν να κερδίσουν. 
Το παραμύθι που προσπαθούν να περάσουν οι συστημικές φυλλάδες ότι θα δώσουν αυξήσεις πρέπει να σταματήσει και αυτό μπορεί να γίνει από εμάς. Πως;;
Μα σταματώντας να τις αναπαράγουμε μέσω του διαδικτύου και βέβαια ενημερώνοντας παντού στόμα με στόμα ,ότι είναι απόφαση της Δικαιοσύνης.

Υ.Γ. Είναι κωμικοτραγικό να ακούς τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης στην κόντρα του με την περιφερειάρχη Αττικής να μιλάει για σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και η ίδια η κυβέρνησή του να μην την σέβεται. »


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου