ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας ειδικής Ομάδας Εργασίας για την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση - Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων

Με την παρακάτω ανακοίνωση η Ομοσπονδία, ενημερώνει τους συναδέλφους μας για την συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας ειδικής Ομάδας Εργασίας για την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση - Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων.


Αθήνα, 17 Ιουνίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/9/70α

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνεδρίασε σήμερα η νεοσυσταθείσα ειδική Ομάδα Εργασίας της Ομοσπονδίας μας με αντικείμενο την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση - Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων του ν.2226/1994, σε συνέχεια των επαφών μας με στελέχη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.


Στη συνεδρίαση συμμετείχε η πολιτική επιστήμων, εμπειρογνώμονας Πολιτικών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης κα Ντόρα ΓΙΑΝΝΑΚΗ, η οποία θα συνδράμει την Ομάδα Εργασίας στη σύνταξη μελέτης – πρότασής μας επί του συγκεκριμένου θέματος.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, οφείλουμε άμεσα να προωθήσουμε προς την Ηγεσία μια εμπεριστατωμένη εισήγηση, προκειμένου το χρόνιο αυτό αίτημά μας να λάβει επιτέλους σάρκα και οστά.

Στην Ομάδα Εργασίας συμμετέχουν οι κ.κ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος (Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής), ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Αναστάσιος (Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος (Ε.Α.Υ. Κέρκυρας), ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων (Ε.Α.Υ. Πειραιά) και ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος (Ε.Α.Υ. Β/Α Αττικής).



Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου