ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ακόμη μία επιτυχία από το Τ.Α. Λαυρίου - Ανακούφιση για τους μαγαζάτορες της περιοχής

Με ανακούφιση ανάσαναν οι έμποροι και οι καταστηματάρχες του Λαυρίου στο άκουσμα της είδησης ότι ο … ποντικός των επιχειρήσεών τους φοράει πλέον χειροπέδες.




Η καλή είδηση έφτασε στα αυτιά τους το Σάββατο αφού λίγες ώρες νωρίτερα – το πρωί της ίδιας ημέρας – αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου είχε συλλάβει έναν 30χρονο που είχε διαπράξει κάποιες κλοπές ακόμα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, από τον περασμένο Μάρτιο, προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα του Λαυρίου που δεν διέθεταν συναγερμό και κάμερες ασφαλείας.

Δρούσε συνήθως βραδινές ώρες είτε σπάζοντας τις πόρτες των καταστημάτων είτε αχρηστεύοντας τις κλειδαριές τους με κατσαβίδι.

Μόλις εισέβαλε στα μαγαζιά άρπαζε όχι μόνο χρήματα αλλά και κάθε λογής ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ο 30χρονος δεν ήταν μόνος στη… δραστηριότητά του αυτή αλλά είχε συνεργούς, έναν 27χρονο και έναν 51χρονος οι οποίοι αναλάμβαναν να διαθέσουν τα κλοπιμαία.

Συνολικά, έχουν μέχρι στιγμής εξιχνιαστεί 9 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών ενώ ο 30χρονος παραπέμφθηκε ήδη στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο συνεργοί του αναζητούνται ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 30χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Πηγή : notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου