ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Υποδέχθηκαν 308 Δόκιμους Αστυφύλακες η Κομοτηνή και 195 το Διδυμότειχο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, 308 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες, 217 άνδρες και 91 γυναίκες, ως επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις των ετών 2014 & 2015. 


Οι 82 άνδρες εξ’ αυτών, θα κατανεμηθούν, μετά το πέρας της βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσής τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Τους νεοκαταταχθέντες υποδέχθηκε ο διοικητής του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Αστυνόμος Α΄ Πέτρος Δεμερτζίδης, με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο οποίoς τους καλωσορίσε στη μεγάλη αστυνομική οικογένεια. 

Οι πρωτοετείς δόκιμοι αστυφύλακες θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης και στη συνέχεια το τακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. 

Η Σχολή Αστυφυλάκων σύμφωνα με το Π.Δ. 352/95 άρθρο 1 είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων και αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τη γενική μόρφωση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, ώστε να καταστούν ικανοί αστυνομικοί και ανακριτικοί υπάλληλοι. 

xronos.gr       

Ανοιξε τις πύλες της και η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου για να υποδεχτεί 195 νέους Δόκιμους Αστυφύλακες οι οποίοι θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης και στη συνέχεια το τακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τους νεοκαταταχθέντες υποδέχθηκε ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βλάχος Κωνσταντίνος.

http://www.alexpolisonline.com 

Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου