ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Προσκλητήριο αγώνα: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!


Λίγες ώρες πριν την Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  αύριο, Τετάρτη και ώρα 11.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, οι Ομοσπονδίες μας με νέα ανακοίνωση καλούν τους συναδέλφους μας για μαζική και δυναμική συμμετοχή.

Αθήνα, 05 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/32δ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ
Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Σε συνέχεια των ανακοινώσεών μας για μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούμε αύριο Τετάρτη και ώρα 11.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, καλούνται τα Προεδρεία των Πρωτοβαθμίων να δράσουν καταλυτικά, παρεμβαίνοντας στα κατά τόπο γραφεία των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζονται εφόσον δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο 221 για το ΤΕΑΠΑΣΑ και ψηφιστεί τελικά αύριο από το Β' Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Απαιτούμε από τους κ.κ. Βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου. Είναι αδιανόητο, όταν αποκαλύπτονται οι επιζήμιες για τα Ταμεία μας επιπτώσεις της δήθεν μεταρρυθμιστικής πρότασης του Υπουργείου Εργασίας και μάλιστα την ώρα που καταγράφεται δημοσίως το φιάσκο της αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ψηφίζεται σχετική τροπολογία προς αποκατάσταση της ανωμαλίας που προκλήθηκε, κάποιοι Βουλευτές να εξακολουθούν να νομοθετούν με τόση ελαφρότητα.

  Οι στιγμές είναι ιστορικές, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση επέλεξε μεσούντος του θέρους, να προκαλέσει για άλλη μια φορά το σύνολο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως έχουμε ήδη τονίσει, καλώντας στο αυριανό μας συλλαλητήριο όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, όλων των Σωμάτων, Κλάδων και Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Το προσκλητήριο αγώνα είναι διαρκές και το μέτωπο αγώνα αρραγές.

Θα λάβουν την απάντηση όσο κι αν προσπαθούν να υπονομεύσουν τον δίκαιο αγώνα μας.


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου