ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας συνεχίζεται!

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/33ε


ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Δ.Ε.Θ. 05/09/2014

Προς: Tις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν.: Αστυνομικές Υπηρεσίες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, δίνουμε όλοι αγωνιστικό «ΠΑΡΩΝ» στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον κ. Πρωθυπουργό της Χώρας.

Καλούμαστε όλοι και όλες, σε συνέχεια των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων και της διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας, να επεκτείνουμε αυτά που έχουμε πετύχει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα τελευταία χρόνια.

Η τρόικα δεν είναι αήττητη! Με την προσφυγή και τη δικαίωσή μας από το Συμβούλιο της Επικρατείας, η Κυβέρνηση υποχρεούται να συμμορφωθεί, αποκαθιστώντας τις μισθολογικές αδικίες.

Ήδη, με τους αγώνες μας καταφέραμε το «πάγωμα», των ψηφισμένων από πέρυσι περικοπών, ενώ αποτρέψαμε μεταξύ άλλων και το «τερατούργημα» της αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών και καταστήσαμε σαφές ότι ουδείς δικαιούται να μας αγνοεί.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

1. -Άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

2. -Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα.

3. -Να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του φρονήματος των Αστυνομικών, βάζοντας τέρμα στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων.

Στο χέρι μας είναι να πετύχουμε.

Από όλους εμάς εξαρτάται το μέγεθος της πίεσης που μπορούμε να ασκήσουμε όπου το απαιτούν οι περιστάσεις, μέχρι τελικής δικαίωσης.

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας συνεχίζεται!Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου