ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΑΔ:Παράταση στην απογραφή-θεώρηση βιβλιαρίων

Την παράταση απογραφής-θεώρησης και ισχύος βιβλιαρίων του ΟΠΑΔ των εν ενεργεία, συνταξιούχων και μελών αυτών ασφαλισμένων έως τις 30/11/2013 αποφάσισε ο  Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (Ο.Π.Α.Δ) λαμβάνοντας υπόψη:
1. Τα αιτήματα νησιωτικών περιφερειακών Υπηρεσιών  όπου η ηλεκτρονική θεώρηση-  απογραφή και  διόρθωση στοιχείων των ασφαλισμένων στα Μητρώα του Ο.Π.Α.Δ. καθυστερεί λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας των περιοχών αυτών
2. Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών και τη συνακόλουθη αδυναμία ηλεκτρονικής απογραφής και θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας του προσωπικού τους (διοικητικού και διδακτικού)
3. Την αυξανόμενη προσέλευση κατά τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου των ασφαλισμένων στις Υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ. για τη θεώρηση του βιβλιαρίου τους ενόψει της λήξεως της απογραφής στις  31-10-2013,
4. Τη λήξη στις 31-10-2013 της ισχύος Κ.Υ.Α. σχετικά με την θεώρηση βιβλιαρίων Συνταξιούχων  του Ο.Π.Α.Δ. μέσω Κ.Ε.Π.

Αποφασίζει την παράταση της Απογραφής – Θεώρησης και ισχύος των βιβλιαρίων των εν ενεργεία, συνταξιούχων και μελών αυτών ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ, έως 30-11-2013.

Επισημαίνεται, ότι όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν έως τώρα απογράψει/θεωρήσει τα βιβλιάριά τους στα ΚΕΠ, οφείλουν να προσέρχονται πλέον στις κατά τόπους υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ. Οι λοιποί ασφαλισμένοι θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις ήδη κοινοποιημένες εγκυκλίους. (απογραφή/θεώρηση των εν ενεργεία υπαλλήλων από τις υπηρεσίες τους και των ενηλίκων μελών από τις Υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ.)"
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου