ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Προσκλητήριο Αγώνα Ομοσπονδιών - Σεβαστείτε Τους Ένστολους

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση - πρόσκληση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας στην ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη την Παρασευή 09/09/2016.





Αθήνα, 26 Αυγούστου 2016
Αρ. Πρωτ.: 201/1/37γ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/09/2016

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Διαρκής και Ατέρμονη συνέχεια του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σηματοδοτεί μια πορεία δίχως τέλος έως την οριστική Επικράτηση και Δικαίωση του σκοπού του. Αυτή η προσπάθεια, θα ευοδωθεί μέσα από την σκληρή και επίμοχθη διαδικασία ενάντια σε κάθε τι που επιβουλεύεται τον Ιερό μας Αγώνα και την μεγάλη Εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την Ανόρθωση της Χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών.


Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, μας οδηγεί όλους στην κοινή συστράτευση για την ανατροπή των πιο αντιλαϊκών μέτρων που επεβλήθησαν στην Κοινωνία και μάλιστα από μια συγκυβέρνηση που ενστερνίζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Αριστεράς.

Με τη δυναμική μας παρουσία στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 Σεπτέμβρη 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (Πλ. Δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη, θα στείλουμε χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει και των εξαγγελιών του στην 81η Διεθνή Έκθεση.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Εμείς, οι Ένστολοι εργαζόμενοι, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε,

- Άρση των μισθολογικών μας περικοπών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

- Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.

- Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.

- Για την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

- Για την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

Έλα να δώσουμε ένα τέλος στις ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές.

Έλα να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ανυποληψία των πολιτικών αποφάσεων.

Έλα να κερδίσουμε ξανά την ζωή μας και τα ιδανικά μας.

Έλα να ανατρέψουμε τα μνημόνια της οργής και του ολέθρου όπως καταφέραμε άλλωστε με τις δικαστικές αποφάσεις.

Εσύ και μόνο Εσύ μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου και όλοι μαζί από κοινού.

Οι Ομοσπονδίες μας σας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε αυτό το εφαλτήριο της νέας προσπάθειας για την ζωή μας και το μέλλον μας.

Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ & ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!!


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου